Vacatures vrijwilligerswerk

Kom in actie

Amsterdams Buurvrouwen Contact zoekt vrijwilligers! Zoek je uitdagend én flexibel vrijwilligerswerk? En wil je dat doen bij een ambitieuze organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van thuisles? Kijk dan of één van de volgende vacatures bij je past.

Lesgever

Wil je iets goed doen voor een buurvrouw? Geef Nederlandse les aan een anderstalige geïsoleerde buurvrouw en help haar zelfredzaamheid vergroten!

Coördinator

Houd jij van plannen en organiseren? Als vrijwilligerscoördinator ben je de spin in het web in jouw stadsdeel en vorm je de schakel tussen leskoppels en ons kantoor.

Intaker

Word je enthousiast van het idee om veel kwetsbare vrouwen uit jouw buurt te ontmoeten en verder te helpen? Deel je tijd zelf in en wordt intaker.

NT2-trainer

Ben jij een enthousiaste en ervaren trainer? En heb je affiniteit met kwetsbare vrouwen en het thema zelfredzaamheid? Bekijk snel deze functie van NT2-trainer.

Groepslesgever

Vind je het leuk om Nederlandse les te geven in groepsverband? Geef taalles aan een aantal anderstalige buurvrouwen op een locatie in de OBA of een buurthuis.

Over ABC

Vrijwilliger worden