Voorlichting


Maatregelen tegen verspreiding coronavirus

Het Amsterdams Buurvrouwen Contact neemt ook maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen en elkaar niet te besmetten.  We volgen daarbij de instructies van het RIVM en de regering. De maatregelen die zijn geadviseerd gelden in ieder geval tot 1 juni.

Dat betekent voor het ABC dat we geen huisbezoeken afleggen en geen groepslessen geven. Gebruik de beslisboom om je afweging te maken.


Wat kun je als taalvrijwilliger wel doen?

  • Neem telefonisch contact op met je lesneemster(s) en leg uit dat je de komende weken niet komt om les te geven om besmetting met het coronavirus te voorkomen.
  • Het zou fijn zijn als je het contact met je lesneemster wilt onderhouden. Misschien weet je een andere manier om toch les te geven, bijvoorbeeld met face time of gewoon een telefoongesprek.
  • Bekijk het online lesmateriaal op de website. Wie weet kun je daar inspiratie uit halen om een les op afstand te geven.

Informatie voor anderstaligen


Wat kun je als aanmelder doen?

  • Aanmeldingen doen kan via de website zoals altijd. Intake bezoeken stellen we uit tot na 28 april, de wachttijd zal daardoor mogelijk wat langer zijn dan normaal. We onderzoeken de mogelijkheden om intakes telefonisch of met whatsapp-video te gaan doen.