Stage

Ben je op zoek naar een stage passend bij jouw interesses en opleiding? Als erkend leerbedrijf kunnen wij jou de juiste uitdaging en begeleiding bieden.

Begeleiding

Gemotiveerde studenten die ingezet kunnen worden voor onze kwetsbare doelgroep zijn de toegevoegde waarde voor het ABC. Door de juiste begeleiding op school en bij het ABC kun jij in jouw stageperiode doelgericht en gestructureerd aan de zelfredzaamheid, hulp bij inburgering en uitstroom naar activiteiten buiten het ABC werken.

Van jou als stagiaire wordt verwacht dat je de voortgang van de lesnemers in een verslag bijhoudt. Je werkt aan jouw eigen leerdoelen door middel van reflectieverslagen en krijgt minimaal vier keer per periode intervisie.

Wil je meer weten over de startdatum, uren of inhoud van de stage? Neem dan contact op met stage- en praktijkbegeleider Summar Swidan. Haar werkdagen zijn dinsdag en donderdag.

Summar Swidan

Stage- & praktijkbegeleider
06 – 25 54 52 90

Erkend leerbedrijf

In 2021 heeft het ABC het certificaat van leerbedrijf van het SBB ontvangen. Als erkend leerbedrijf leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. Stage- en praktijkbegeleider Summar heeft hiervoor extra trainingen zoals, e-modules van het SBB en een praktijktraining van de Hogeschool van Amsterdam gevolgd.

Vacatures

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures.